Terugblik - Het event van NU! -

Image

Het event van NU!

Er wordt veel gesproken over de toekomst. Blockchain, AI, big data en ga zo maar door. Heel interessant, maar waarom kijken we niet naar wat vandaag mogelijk is, in plaats van wat over een paar jaar misschien kan?

Dit is precies wat we hebben gedaan tijdens Het event van NU! (2 oktober 2018) Een evenement georganiseerd door zes softwarepartners die zijn gespecialiseerd in accountancy. We boden je een programma met oplossingen waar je vandaag nog mee aan de slag kunt.

De middag werd begeleid door Roelof Hemmen – dagelijks te horen op BNR Nieuwsradio en voormalig anchor van het RTL Nieuws – met van iedere partner een krachtige hands-on product presentatie. Gedurende de middag kon je al je vragen stellen en maakten we de vertaalslag naar de ideale softwareoplossing voor jouw kantoor.

Dapas Software gaf de middag invulling met een demonstratie van de DCM, de Dapas Compliance Manager. Hoewel dit produkt nog in ontwikkeling is, wilden we weten of de aanwezigen enthousiast zouden worden van een softwareoplossing waarbij grote, middelgrote, maar ook zeker kleine accountantskantoren hun klanten en opdrachten m.b.v. de compliancevragenlijst kunnen toetsen aan de huidige regelgeving... Nou, dat compliance leeft bij alle accountantskantoren, groot en klein, is ons wel duidelijk! Wat een leuke en positieve reacties! Geweldig om na de demonstratie direct met accountants van gedachten te kunnen wisselen. Inmiddels hebben we zelfs verschillende afspraken gemaakt met aanwezige accountants om onze demo nog eens te tonen.

Gemist?
Heb je wellicht Het event van NU gemist, maar toch benieuwd of benieuwd geworden? Neem dan gerust contact met ons op! 
 

Dapas Software

De “Dapas Process Manager” is de enige workflow engine binnen de accountancy. De DPM zorgt voor optimalisatie en standaardisatie van alle werkprocessen binnen het accountantskantoor. Vanwege grote behoefte uit de markt is er begin 2018 een start gemaakt met een nieuwe uitdaging de “Dapas Compliance Manager”. De DCM draagt zorg voor de gehele klant- en opdrachtacceptaties/continuaties. Natuurlijk cloud based en vanwege de roots in de accountancy, 100% ontwikkeld vanuit de gebruiker. Dapas staat voor optimalisatie, compliance en inzicht van het werkproces binnen het accountantskantoor. 

PinkWeb

Accountancy klantenportaal Cliënt Online ondersteunt accountants bij het optimaliseren van hun werkprocessen en de communicatie met hun cliënten en uitvragende partijen.
 

RADAR software

De CRM-oplossing va n RADAR organiseert het relatiebeheer, documentmanagement, workflow, urenregistratie, budgetbewaking en facturatie voor accountantskantoren.

Payt

Payt is het grootste geautomatiseerde debiteurenbeheerplatform van Nederland. De uitdaging is om het debiteurenbeheer van organisaties persoonlijker, efficiënter en effectiever te maken. Dat gebeurt door het proces te automatiseren, zonder daarbij het belang van persoonlijk contact tussen klant en debiteur uit het oog te verliezen. Door geautomatiseerd debiteurenbeheer te integreren met online krediet kunnen klanten van Payt tevens over werkkapitaal op maat beschikken.
 

MUIS Software

iMUIS Online is hét online platform voor ondernemers, accountants en de samenwerking tussen beiden. Alle zaken zijn vanuit één centraal punt te verzorgen. Van online boekhouding tot en met jaarrapportage.
 

MLE

Genereer met MLE samenstel in één werkproces een fraai jaarrekeningrapport, SBR rapportages en een kwalitatief hoogwaardig samensteldossier. MLE controle is de accountancysoftware voor risicogerichte controles met een heldere ‘story of the audit’.

 

Waar: Veerensmederij, Soesterweg 330 in Amersfoort